cant see imported macros

Home/Lazy Macros/How To's/cant see imported macros

Forums Forums Lazy Macros How To's cant see imported macros

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • Sodo
    Grunt
    Post count: 13

    IM getting an issue with importing. I copy and past and hit import and it says its successful but i cant see it anywhere in the macros i have for the class. ive been a gse user for a while and have been able to import just fine before. but i just picked up a new pc and now im having issues.

    any help would be great.

    sodo

    If you can't beat them...
    report their name as being offensive.

    Spoony
    Stone Guard
    (Contributor)
    Post count: 221

    IM getting an issue with importing. I copy and past and hit import and it says its successful but i cant see it anywhere in the macros i have for the class. ive been a gse user for a while and have been able to import just fine before. but i just picked up a new pc and now im having issues.
    any help would be great.
    sodo

    post one of the macro’s your trying to import, I suspect your importing an old style macro

    Sodo
    Grunt
    Post count: 13

    i should add that the standard demo macros for the class work just fine. only seems to happen with new imports.
    im also having an issue with the keybinds for my mouse are not working but i can always go back to button pressing on the keyboard like i used to.

    If you can't beat them...
    report their name as being offensive.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.