trouble regarding lock ups in macroes

Home/Classes/Rogues/Outlaw/8.0.x/trouble regarding lock ups in macroes

Forums Forums Classes Rogues Outlaw 8.0.x trouble regarding lock ups in macroes

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • Knuti
    Grunt
    Post count: 1

    hello… first post 🙂 this is heaven for us thats disabled( 1 handed) 🙂
    anyway… Whats up with rogue macroes? keep locking up and i cant see the reason
    i have put up a notepad with the code im running, and the debug log… i would be very happy if someone could take a look, coz, im a noob, when it comes to reading the logs… :$

    https://drive.google.com/open?id=1DH7I4XIWIdk3ZzHMo0kuNB-1ttNFNw4R (plain notepad)

    edit before posting… might be be world pvp talents thats crapping it up?
    /cast [@focus,exists] Plunder Armor was in the macro im using, but no such thing on my toon…

    edit2: wast the pvp talents… problem is still there.. help?

    So old the Elders call me a veteran.. (jungleword from GM)

    Newklear
    Grunt
    Post count: 14

    Just post to the link to the script you are using so we can install it and check whats the issue, if u made it yourself then post the import code

    Thomas Young
    Scout
    Post count: 1

    I am having the same issue.
    I am using Outlaw by VH
    In looking at Code…
    Blood Fury is in Red… It is an Orc Racial…
    and I do not see a spell name that or a talent available for a gnome

    I edited it out… and I am still just auto attacking…

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.